Vojens Tennis Klub har haft et forrygende år, hvor vi for 4. år i træk har en positiv vækst af medlemmer. Helt præcist er medlemstallet steget med hele 20% i forhold til 2016. Vojens Tennis Klub er og bliver en social klub med et fantastisk sammenhold, og jeg er helt sikker på, at dette er medvirkende til den flotte tilgang i antallet af medlemmerne.

I 2017 er der sket flere ting, som vi er stolte af:

- Vi har fået en flot ny og tidssvarende hjemmeside.

- Vi har fået investeret i en ny og forbedret grill.

- Vi har fået udskiftet de gamle slidte møbler ud med nye funktionelle møbler.

- Vi har afholdt et vinterarrangement, hvor vi dystede en i mini-tennis turnering i Vojens Hallerne. Jeg håber at dette kan gå hen at blive en årlig begivenhed i lighed med sommerfesten.

Læs mere ...

FB IMG 1501322668807Så er der nyt omkring VTK turnerings hold! Rene og Ulrik. Torsdag den 03 kl 18 og Mandag den 7. august kl. 17.30.

Torsdag tager vi imod Nordborg og Mandag mod Sønderborg. Bane 1 og 3 er reserveret fra kl 17.  😀. Som det eneste hold i puljen har vi endnu ikke tabt et sæt -  man vil påstå at dette skyldes at vi som eneste hold endnu ikke har spillet en turneringskamp 😀

Bannerne er idag blevet trimet og nettene strammet.

Alle er velkommen til at overvære kampene, og være med til at støtte op omkring vores spillere.

Vil du vide mere?