Vojens Tennis Klub har haft et forrygende år, hvor vi for 4. år i træk har en positiv vækst af medlemmer. Helt præcist er medlemstallet steget med hele 20% i forhold til 2016. Vojens Tennis Klub er og bliver en social klub med et fantastisk sammenhold, og jeg er helt sikker på, at dette er medvirkende til den flotte tilgang i antallet af medlemmerne.

I 2017 er der sket flere ting, som vi er stolte af:

- Vi har fået en flot ny og tidssvarende hjemmeside.

- Vi har fået investeret i en ny og forbedret grill.

- Vi har fået udskiftet de gamle slidte møbler ud med nye funktionelle møbler.

- Vi har afholdt et vinterarrangement, hvor vi dystede en i mini-tennis turnering i Vojens Hallerne. Jeg håber at dette kan gå hen at blive en årlig begivenhed i lighed med sommerfesten.

- Vi fik afholdt den årlige tirsdagscup, hvor vi i gennemsnit var 20,5 deltagere mod 16,9 i 2016. Vinderne for 2017 blev Dorthe Lund og Tommy Steffensen.

- Vi fik afholdt den årlige sommerfest, som de forsvarende klubmestre Susanne Linnet og Arne Braas arrangerede. Klubbens nye klubmestre er Kim Larsen og Jørgen Juhl.

Vi vil gerne rette en tak til Ib Erbs, som på eget initiativ har fældet træerne på bane 5 og 6. Tilbage står der nogle stubbe som skal trækkes op – vi håber at der er opbakning til, at vi i fællesskab hjælpes af med dette på en planlagt dato i foråret. Vi er i dialog med kommunen omkring reetableringen af bane 5 og 6, men der er endnu ingen afklaring. Vi håber, at vi med vores engagement og vækst i medlemstallene kan få overbevist kommunen om at reetableringen af banerne er en god ide – måske ikke i 2018 men inden for en overskuelig fremtid.

Vi har fundet en dato for vinterarrangementet i 2018. Vi har reserveret den ene af Vojens hallerne LØRDAG DEN 10. MARTS 2017 FRA KL. 12 – 16. Vi forventer, at vi igen i år fortsætter i klubhuset efter turneringen er afviklet i Vojens Hallerne.
Skulle der være et par stykker som har et stort ønske om at arrangere dagen, så meld endelig tilbage.
Pris og mere information forventes at komme ud i løbet af januar.
Gå ikke glip af denne sjove dag og SÆT DERFOR KRYDS I KALENDEREN ALLEREDE NU.

Sidst men ikke mindst, vil bestyrelsen og jeg ønske alle medlemmer en glædelig jul samt et godt og lykkebringende nytår.