Var det ikke på tide at vi fik mobilepay i kluben? Jo for det gør meget nemmere i den kommende tid for os alle.

Mange af os går jo ikke rundt med kontanter på sig længere, også er det jo utroligt hvad teknologien kan hjælpe med.

Tiltag som vi har lavet med mobilepay er:

• Vi har her på hjemmesiden ved tilmelding sikret os, ved tilmeldingen bliver man sendt til mobilepay betaling.
  • Du kan betale dit kontingent direkte her fra hjemmesiden eller nede i kluben (se Skilte)
  • Nøgle udlevering og andre tjenester i kluben, betales ligeledes med mobilepay.
  • Træning senior m.m. betales ligeldes med mobilepay.

Der er flere steder nede i kluben, sat skilte op med mobilpay.

Klub kasser melder ud at det allerede bliver godt modtaget, og at nye medlemer betaler ved tilmelding på siden, det gør arbejdet meget nemmere for os alle.

Nu skal det jo ikke lyde som om vi ikke længere tager mod konto overførelser, kontant betaling, jo det gør vi stadigvæk.